ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Гъби рейши – срещу рак на простатата

Гъбите рейши, популярни в Китай, Япония и Корея, са сред най-ценните лекарствени растения на човечеството. Серия от изследвания в Израел доказа едно непознато тяхно свойство: те са в състояние да лекуват рак на простатата.

rei6iРейши е вид дървесна гъба, която има широк спектър на приложение в лечението на различни заболявания, припомнят от medikforum.ru. В Китай я наричат “гъба на безсмъртието” и я прилагат за укрепване на имунната система. С нейна помощ се преодолява синдромът на хроничната умора, състояния на хипертония, атеросклероза, вирусен хепатит и още много други страдания. При експериментите в Хайфа израелските медици успели да изолират от тъканите на рейши молекула, която блокира растежа на раковите клетки.

Оказва се, че древното лечебно растение укрепва идеално имунната система, така че тя може да насърчи блокирането на раковите клетки. Предстоят опити с лабораторни животни, но според изследователите успехът е гарантиран и много скоро ще бъде представено лекарство с биоактивна съставка от гъба рейши, което успешно се справя с рака на простатата.
Гъбният екстракт е удивително богат на аминокиселини, органични киселини, полиненаситени мастни киселини, бета глюкани, тритерпеноиди, кумарини, сапонини, фитонциди, витамини В3, В5, С и D, флавоноиди, макро- и микроелементи – едва ли не цялата таблица на Менделеев.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *