ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Страдате от високо кръвно? Заложете на листа от маслиново дърво!

Как да свалим високото кръвно?

lista ot maslinaЗа хора, които страдат от високо кръвно налягане, има немалко лекарствени препарати по аптеките. Ако обаче сте от хората, които залагат на природни средства при здравословни проблеми, пробвайте листа от маслиново дърво.

Как действат бетаблокерите?

Вегетативната нервна система реагира на дразнителите, които причиняват стрес и влияят на кръвното налягане. Когато то се повиши, хората приемат бетаблокери, за да блокират бетарецепторите. Те обаче стесняват дихателните пътища.

Как действат листата от маслиново дърво?

Както всички знаят отлично, зехтинът е невероятно полезен за организма, особено ако е студено пресован. Но и листата на маслината са супер полезни и се прилагат в много концентриран вид при високо кръвно налягане. Горчивото вещество в тях – олеуропеин, разширява съдовете и повишава еластичността им. Това прави капсулите от листа на маслина изключително полезни за сърцето и кръвообращението.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *