ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Народни практики за облекчаване на катаракта

katarakta* Лучени капки. Настъргва се една глава лук и се изцежда. Полученият сок се разрежда с преварена вода в съотношение 1:1. Поставя се по една капка в проблемното око три пъти на ден. Течността се съхранява в хладилник. Курсът на лечение продължава един месец, след което един месец се почива. Терапията трябва да продължи няколко месеца.

* Медени капки. Вземете прясно, току що снесено яйце, по възможност с тъмна черупка. То трябва да е от кокошка в двор с петел, съветват от webzdrav.ru. Яйцето престоява две денонощия на стайна температура, след което се сварява до твърдо. Обелва се внимателно, без да се поврежда белтъкът. Разрязва се наполовина и се изважда внимателно жълтъкът. Празните ямки от жълтъка се запълват с мед. Оставя се да престои едно денонощие и се събира медът с течността, която се е отделила от белтъка. Сместа се прибира в шишенце и се съхранява в хладилник. От нея се капват по две капки в окото сутрин и вечер. Преди процедурата се прави промивка на очите с чешмяна вода, водата се хвърля с шепи 40 пъти.

* Ябълково-медени капки. Взема се прясна ябълка и се отрязва горната й част с дръжката като капаче. Издълбава се кладенче, като се изважда средната част със семките. Мястото се запълва с мед. Слага се обратно капачето и ябълката се оставя на стайна температура два дни. На третия се събира медената течност, която е разредена с отделения ябълков сок. Пресипва се в шишенце и от него се капва в окото по 1-2 капки сутрин и вечер. Усещането е неприятно, щипе – но трябва да се изтърпи. Лечението продължава седмица и половина.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *