Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни рецепти за очистване на жлъчка и черен дроб (2)

За очистването на черния дроб и жлъчката от токсини, холестеринови плаки или камъни, както и за овладяване на болезнени кризи, в народните практики има различни рецепти. Както уверяват лечителите от www.webzdrav.ru – работещи!

Храни-прочистващи-черния-дробТака например според руските знахари много полезна е горещата баня: ако редовно имате възможност да се напарвате, черният ви дроб ще изхвърля натрупаните токсини без усилия!

Жлъчнокаменната болест може да се лекува с червено цвекло. То се изчиства, накълцва и вари продължително – докато течността започне да се сгъстява като сироп. От него се пие по ¼ водна чаша три пъти дневно преди ядене. За да има ефект, това трябва да се прави продължително, не по-малко от 2 месеца. Казват, че в такива случаи помага и сокът от киселото зеле. Пие се по половин – до една чаша два пъти преди ядене. Правете го месец и половина – два.

Ето и отвара за болки в жлъчката: смесват се равни части от зеленината на хвощ и пелин. 1 препълнена чаена лъжичка се залива с чаша вода и се кипва. Прецежда се след като изстине и се пие по една малка чаша сутрин и вечер. Облекчава пристъпи при жлъчнокаменна болест.

И добрият стар здравец идва на помощ при такива проблеми! Две чаени лъжички суха листна маса се заливат с две чаши вода и се оставят да киснат 8 часа. Настойката се прецежда и се изпива за един ден на малки глътки.

Две супени лъжици семена от копър се заливат с 2 чаши вода, кипват се и врат 15 минути. Пие се прецедено по половин чаша 4 пъти на ден в продължение на 2-3 седмици.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *