Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да използвате активен въглен за детоксикация?

Активният въглен е фин черен прах, който е без мирис, вкус, нетоксичен е и се прави напълно естествено.

Също така е един от най-мощните известни детоксикиращи агенти. Той се използва както в конвенционалната, така и в алтернативната медицина, поради признаването му като безопасно и ефективно средство за лечение на няколко неразположения или болести.

Как се прави?

Активният въглен обикновено се прави чрез нагряване на  черупките от кокосови орехи в отсъствието на въздух. Полученият черен материал се смила на фин черен прах. Фактически се получава материал, в който водата и летливите растителни вещества са отстранени.

Как работи?

Активният въглен е изключително порест материал. Когато се приема в тялото, той привлича токсините, газовете, тежките метали и другите вредни химикали. Вредните вещества се неутрализират чрез въглерода и след това се отделят от тялото през червата. Активният въглен е в състояние да отстрани вещества в количества, много пъти над собственото си тегло. Когато той работи за привличане на вредните вещества, това по никакъв начин не засяга естествените процеси в организма ни, което го прави безопасен и ефективен при детоксикация.

Употреба

Най-честата употреба на активния въглен е за лечение след отравяне. Според направени изследвания, активният въглен намалява отровните вещества в организма до 60%, достигайки до всички части на стомашно-чревния тракт.

Алтернативно лечение

Въгленът се използва като допълнително средство за облекчаване на диария, гадене и стомашно-чревни нарушения. В комбинация с други лекарства може да се пие при гъбична инфекция от жените.

Предупреждения

Активният въглен абсорбира хранителните вещества, витамините и минералите от организма ни, заедно с токсините. Това не е проблем при краткотрайно лечение, поради което не трябва да се използва за дълго време. Ако имате запек или каквото и да е запушване на червата, също не го използвайте.

 

 

5 начина за пролетно пречистване на организма

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *