ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Знаете ли от какви болести сте застрашени, според зодията си?

Зодиакалните знаци показват от какви болести сме застрашени, според това какво влияние имат планетите при раждането ни.

Не е зле да знаем слабите места в организма си, за да се предпазим от сериозно заболяване или да прилагаме адекватно лечение.

Овен – очи, глава и мозък

Управляващата планета Марс при овните се занимава с главата, поради което те са аналитични и внимателни по природа. Да внимават с главоболие, зъбни проблеми, да не си претоварват мозъка и да не преуморяват очите.

Телец – шията, гърлото, ушите, носа

Венера управлява Телец и контролира гърлото и щитовидната жлеза. Пазете се от възпаление на сливиците, ушни инфекции, проблеми с щитовидната жлеза.

Близнаци – белите дробове

Близнаците се управляват от Меркурий и при тях той се занимава с дихателната система. Това оставя тези от вас, които са в този знак, с хронична кашлица, простуда, бронхит и тендинит.

Рак – стомах и храносмилателна система

Влиянието на Луната може да довете до лошо храносмилане, чревни болести и киселинен рефлукс.

Лъв – сърце и кръвоносна система

Слънцето влияе на вашето сърце, кръвоносна система и гръбначен стълб.  По принцип вие сте здрави хора, защото умеете да се грижите за себе си. Трябва много да внимават само пушачите и тези, които прекаляват с алкохола.

Дева – храносмилателния тракт и червата

Планетата Меркурий в този знак се фокусира върху храносмилането. Ако не започнете да се храните здравословно, ще натрупате наднормено тегло и ще разболеете сърцето си.

Везни – бъбреци и пикочен мехур

Венера има юрисдикция над Везни и контролира бъбреците и пикочния межур. Не се поддавайте много на стреса, тъй като може да си навлечете доста болести.

Скорпион – гениталии, бъбреци и щитовидна жлеза

Управляващата планета Плутон влияе на техните полови органи, както и на отделителната система – бъбреци и пикочен мехур. Потенциалните проблеми включват болезнена или нередовна менструация, цистит или ендокринни проблеми. Тези хора не обичат да се лекуват и е много трудно да се грижите за тях. Трябва да осъзнаят важността на здравето си.

Стрелец – стави и черен дроб

Благодарение на господството на Юпитер, здравословните проблеми при стрелците варират от гръбначни заболявания през ревматизъм, проблеми със седалищния нерв и черния дроб. Но те имат свръхестествени способности за възстановяване и много силен дух.

Козирог – кости и гръбначен стълб

Тук Сатурн наблюдава скелета, зъбите и ставите и по-специално коленете. Козирозите са амбициозни и решителни, но понякога проявяват инат и не се лекуват навреме. Възможни проблеми – болки в коляното, артрит, остеопороза.

Водолей – ръце и крака

Уран е отговорен за здравето на водолеите. Астролозите смятат, че техния бърз темп на живот ще им донесе проблеми като артрит, подути крайници, разширени вени, астма, както и други алергични реакции.

Риби – нерви

Ултрачувствителните риби се управляват от техните мечти и от Нептун, който контролира лимфната система и краката. Те са изложени на риск от разочарования, защото са много идеалистични. Това отслабва имунната система и ги прави уязвими на редица заболявания.

 

 

Китайска зодия – ЗМИЯ

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *