ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

ТОП 5 на най-продаваните продукти за месец август в сайта Lekuva.net!

Докато много фирми се оплакват от липса на клиенти през летните месеци, сайтът Lekuva.net бележи ръст. През месец август стотици българи се довериха на нашите продукти и не останаха разочаровани. Ето кои са 5-те най-продавани продукта през изминалия месец:

ochila1. Очила „Д-р Вижън“

Очилата „Д-р Вижън“ за пореден месец са сред най-купуваните наши продукти. Благодарение на тях, много българи се отърваха от проблеми като катаракта, късогледство, далекогледство, астигматизъм и други.

„Подобрих зрението си с очилата „Д-р Вижън“. Имах катаракта и ми бяха казали да се подложа на операция. Доволен съм!“, ни пише Димитър Атанасов от Плевен.


2. STOP PAIN
stop pain

Уредът за бързо премахване на болката „STOP PAIN” е абсолютен хит. Купува се от хора с всякакви болежки. Лесен е за използване и действа добре при болки във врата, кръста, коленете и т.н.

lula


3. Лула инхалатор с хималайска сол

Лулата с хималайска сол е нов продукт, който вече привлече вниманието на хората, страдащи от астма и алергии. Облекчава страданията, свързани с дихателните пътища, без да вреди на организма.


4. Кудзу коренkudzu koren

Кудзу корен помага на хора, които имат проблеми с алкохола и цигарите. Хранителната добавка е американска и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата. Освен че помага за отказване от тези пороци, билката стимулира функциите на черния дроб и сърдечно-съдовата система.

kolan
5. Колан „Нанобелт“

„Нанобелт“ е най-здравият колан на българския пазар. Помага за спиране на стягането, възпаленията и ужасните болки в кръста и гръбначния стълб. Препоръчва се на хора, които страдат от дископатия, дискова херния, шипове, ишиас, артроза и др.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “ТОП 5 на най-продаваните продукти за месец август в сайта Lekuva.net!

  1. Борислав Динков каза:

    Здравейте! По професия съм програмист. Работата ми е свързана с дълго стоене пред компютъра. Започнах да усещам, че може би имам проблем с очите и реших да отида на преглед. Докторът каза, че имам синдром на компютърното зрение. От един колега разбрах, че на него му помогат очилата на Доктор Вижън. Един ден, докато бях на работа, той ми показа неговите. На пръв поглед ми се стори доста невероятно. Все едно си бях взел моите очила и ги бях надупчил. Въпреки, че бях много мнителен към ефекта на тези очила, но реших да опитам с тях. Още на първият месец усетих как умората в очите ми започва да намалява и зрението ми леко да се възстановява.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *