ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Глухарче, шипка и маточина регулират обменните процеси

Смесват се по 100 грама плодове от шипка, корени глухарче, листа от маточина, листа от коприва. Една изравнена супена лъжица от сместа се запарва с 200 грама кипяща вода. Кисне 20 минути и се прецежда. От запарката се приема 2 пъти дневно по една доза като профилактично средство. Към всяка доза могат да се пробавят 1-2 чаени лъжички лимонов сок. Този извлек може да се приема непрекъснато с малки паузи.

Смесват се по 150 грама плодове от шипка, корени от глухарче, корени от дилянка, 50 грама корени от гръмотрън. Една изравнена супена лъжица се запарва в 200 грама кипяща вода. Кисне се 20 минути и се прецежда. От за парката се приема два пъти дневно по 1 доза.

Смесват се по 100 грама корени глухарче, плодове от шипка, по 50 грама кори от зърнастец, листа от мента и листа от кориандър. Една изравнена супена лъжица от сместа се запарва в 200 грама кипяща вода. Кисне 20 минути и се прецежда. От запарката се приема 2 пъти дневно по 1 доза.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *