Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечение на главоболие и нерви с броеница

Замисляли ли сте се защо броеницата е така популярна сред по-зрялото поколение в нашите географски ширини? Оказва се, че „цъкането” на зърната й е лесно и резултатно лечение!

roenБроеницата лекува главоболие и раздразнение, твърдят от medikforum.ru. Народните оздравителни практики са проверени от официалната медицина и тя също ги препоръчва като допълнителна терапия. Броеницата има благотворно влияние върху състоянието на нервната система и организма като цяло. Нещо важно: не е задължително да носите класическата броеница! Същата работа ще ви вършат няколко кестена, дребни орехи или добре почистени костилки. Дайте възможност на пръстите да си играят с тези малки предмети, като включвате в играта всички пръсти!

Обикновено броеницата се държи с три пръста – палец, показалец и среден пръст. Активни са палецът и показалецът, които „прехвърлят” зърната. „Броенето” с палеца и показалеца също е лечение – то нормализира ритъма на дишането и облекчава главоболието.

Включването на средния пръст в гимнастиката улеснява контрола върху състоянието на напрегнатост, агресия или депресивно състояние.

Ако в играта с броеница включим безименния пръст, повишаваме устойчивостта на организма срещу външните влияния. Доказано е, че чрез безименния пръст броеницата помага да балансираме усещанията си при резки промени на атмосферното налягане.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *