Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Помага ли млякото да топим килограми?

Принцип на модерните диети не е да умираш от глад, а да се храниш балансирано и в разумни количества. Има ли място млякото в балансираните диети?

mlyakoЗависи, коментират от medikforum.ru. Млякото е добра храна за отслабващите, смятат много специалисти. Според американски експерти всеки, който се стреми към стройна фигура, трябва да изпива дневно по две чаши мляко. Това обаче е в сила само при положение че водите активен живот!

Наблюденията на US-експертите показват, че жените, които посещават фитнес зали, след преминаване към млечна диета бързо постигат стройна фигура. Те губят средно по два килограма, изгарят бързо мазнините и стягат мускулите си по-успешно в сравнение с прекрасните дами, които предпочитат други напитки.

Какво е обяснението? Известно е, че млякото съдържа много калций. Именно той съдейства за стягане на мускулите, придобиване на приятен мускулен релеф на тялото и стопяване на подкожните мазнини. Но всичко това е възможно, ако приемът на мляко е в паралел с физически занимания. Калцият от млякото е комбиниран в добри пропорции с витамин D и висококачествен протеин. Това съчетание от компоненти стимулира организма активно да изразходва мазнините и да формира еластична мускулна тъкан.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *