Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Супер масажор спасява от “сухо око”

Високотехнологичен продукт – масажор за домашно ползване, помага при неприятния синдром “сухо око”. Той съпътства продължителната работа с компютър и причинява ред здравословни проблеми, ако липсват грижи за неутрализирането му.

okoКонструктори от Тайван са създали масажора в помощ на ангажираните с работа пред компютър или пристрастени към игрите в нета. Усещането за пясък в очите е сигнал, че с любимото занимание се прекалява и зрителният орган започва да работи с усилие. Масажорът вече се превръща в увлечение на хиляди IT-маниаци.

Устройството въздейства директно върху очните ябълки. Известно е, че масажът способства за отпускането на мускулите, поясняват от medikforum.ru. Той е в състояние да въздейства върху ръцете и краката, върху цялото тяло, да стимулира сигнали за ново зареждане с енергия. До този момент на никого не му е идвало на ум да масажира очните ябълки и така да гарантира етапно лечение на очите..

Създателите на масажора – компанията OSIM International, разчита именно на такъв масаж. Новият уред, който предлага, прилича на непроницаеми очила за сън. Търсенето им расте с невероятна скорост, вероятно поради все по-интензивното присъствие на информационните технологии в живота на хората.
Обратната страна на “очилата” е покрита с множество вибриращи издутини, които нежно и меко масажират очите. Естествено – преди масажа трябва да си затворите очите!

Проблемът “сухо око” е изключително остър в Тайван. Преди година млад човек оттам почина, проседявайки 23 часа пред монитора. Малко след това същото се случи с 18-годишно момче, което играло на компютър в интернет-кафе без пауза цели 40 часа.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *