ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Умря победителят в надпиване с бира

45-годишен испанец умря в болницата, след като малко по-рано спечели надпиването с бира в голям провинциален фестивал.

beerЩастливият шампион скрил шапката на другите състезатели и на зрителите, поглъщайки шест литра пиво за 20 минути. Представете си цялата атмосфера на конкурса, суетенето на участниците и аплаузите на добре почерпената публика. Очевидци свидетелстват, че жертвата на безумната надпревара изглеждал напорист и в добра физическа форма, информира topnews.ru.

След конкурса мъжът бил видимо бодър – нямало никакви признаци за това, че здравето му е подкопано. Скоро след обявяването на победителите шампионът се оплакал, че му е лошо, а сетне припаднал и бил откаран в болницата за лечение . Лекарите не били в състояние да му окажат помощ и да “включат” отново сърцето му, което внезапно спряло.

Селцето Хеа-и-Труйолс, където се вихрел биреният фест, изведнъж притихнало след лошата вест. Фестивалът трябвало да продължи и днес, но местните власти го прекратили и обявили тридневен траур.
Шест литра течност, вкарана в тялото ти за 20 минути: това си е гигантска смъртоносна инжекция! В състояние ли са и най-здравите системи на човешкия организъм да понесат подобен удар?! Цялата тази течност, при това – с алкохолен градус и здрав хранителен “багаж”, се стоварва върху нещастните органи и ги принуждава да заработят с нечовешка интензивност. Във всяко човешко тяло винаги има слаби места и дяволското напрежение задължително ги къса! Нима е възможно едно нормално сърце да се справи с такъв чудовищен обем, който да завърти. Ето защо е спряло сърцето на клетия шампион!

Безумието на подобни конкурси за надпиване и надяждане е видимо за всички, но те още продължават да вземат жертви. Неотдавна в Перу също погребаха шампиона от алкохолно състезание под наслова “Кой ще изпие повече от мен?” Още петима участници в същото състезание са били хоспитализирани със сериозни алкохолни отравяния.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *