ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Мъж наниза черепа си на 21 см желязо и оцеля!

Строителен работник от китайската провинция Шандун наниза главата си на железен прът и оцеля по чудо!

4erepМеталът пробил черепа му и проникнал вътре с цели 21 сантиметра, описва драмата topnews.ru. Лю Фенге работел на седемметрово скеле, но изгубил равновесие и паднал. За беда – стоварил се точно върху стърчащото от земята желязо и се нанизал на него. Драмата се развила буквално за минути: друг работник, с когото пострадалият бил заедно на скелето, изведнъж го видял да лежи долу в локва кръв.

Клетникът веднага бил откаран в болница, където рентгенът показал сложното пробождане и всички били удивени, че човекът още е жив. Хирурзите се решили на рискована операция и няколко часа по-късно металният прът бил изваден от главата на нещастника. Лекарите определят състоянието му в момента като задоволително и уверяват, че е въпрос на време мъжът да се възстанови.

Истинско чудо е, че е останал жив. Чудо е и това, че жизнените му показатели са в рамките на нормалното и реална опасност за живота му няма.

В случаи като този необичайните травми поставят на изпитание професионализма на медицинските екипи. Има случаи, когато и най-съвършеният виртуоз не е в състояние да помогне. И други – като описания – когато съдбата помага на „късметлията“ да оживее. 21 сантиметра желязо, които пронизват черепа ти: само си представете  ужаса!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *