ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Сушените плодове лекуват и помагат да отслабнем

Всекидневното похапване на сушени плодове помага да забравим аптеките! Освен това те са полезни за хората, които са на диета – напълно заменят калоричните десерти!

su6Нормално е прел лятото да наблегнем на пресните плодове, съгласяват се от medikforum.ru. Но в същото време нищо не пречи да прибавяме към порциона си и по малко сушени кайсии, смокини, сливи или стафиди. Повярвайте: това е по-добре от захарта или някой примамлив десерт с много подсладена сметана!

Много е важно – особено през лятото – тази храна да бъде проверена за годност и щателно да бъде измита преди консумация. Сушените плодове могат да се добавят към мюсли на закуска, да заменят десерта на обяд или от тях да похапнем час-два преди вечеря. Най-добрата комбинация за тях дава зеленият чай.

Попадайки в организма , сушените плодове действат като адсобрент и активно измличат токсините. Под въздействието на зеления чай те набъбват и изпълняват задачата си твърде успешно. Най-успешно функцията на чистачи изпълняват сушените круши.

Препоръчителната дневна доза сушени плодове и 35-40 грама. Тя е достатъчна за мобилизация на имунната защита и васища организма с митамини и минерали. Сушените сливи например са безценни за хората с идхемична болест на сърцето. Сушените кайсии също оказват положително въздействие върху сърцето, а освен това подобряват състоянието на косата и кожата. Смокините са с мощно противовъзпалително и патогонно действие, а стафидите са чудесен енергиен източникя

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *