ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Качеството на секса зависи от четири витамина

Ако имате проблеми със секса – възможно е това да се случва заради недостиг на витамини в организма ви.

sexАвстралийски учени твърдят, че качеството на интимния живот и при жените, и при мъжете зависи от наличието на витамини А, С, Е и В-комплекс в организма. Проверете дали това е причината!

Ако личният ви лекар прецени, че сте в дефицит на споменатите витамини, можете да въздъхнете: щом си ги набавите, нещата ще потръгнат! Консултацията с лекаря е задължителна – може да се окаже, че грешката не е свързана с авитаминоза и ще е излишно да се тъпчете. Впрочем – предозирането с витамини е също така вредно, както и недостигът им!

Витамините могат да се набавят, както е известно, чрез таблетки, отбелязват от medikforum.ru. Но по-добрият вариант е естественият – чрез добър хранителен режим. Богатото на плодове и зеленчуци меню, както и на някои други основни продукти, гарантира добър витаминен баланс. Витамин С съдържат цитрусите, зелето, ягодите, кивито. В-витамините вземете от бананите, картофите и морската риба. Витамин А поемаме с яйцата, дробчетата, рибната мазнина и пълномасленото мляко. Витамин Е има в растителното масло, триците, ядките – орехи и бадеми, доматите и овчето месо.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *