ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Да отслабнем с черешова диета!

Черешовата диета позволява неусетно да се стопят от три до пет килограма; при това заедно с излишното тегло от тялото си отиват и голямо количество натрупани токсини!

chereshiЧерешовата диета отдавна се ползва от много актриси и модели, припомня medikforum.ru. Този великолепен плод съдържа много пектин и подпомага доброто храносмилане. Хапвайки череши всеки ден – сега е сезонът им! – ние можем да освободим тялото си практически от всички натрупани токсини. Няколко дни на череши и йогурт правят тялото ни по-здраво, а силуета – по-строен. Може да се прилага и тактиката на разтоварващите дни, веднъж или два пъти седмично, когато основната храна са черешите.

Разтоварващият ден предполага да се снабдите с около килограм и половина качествени плодове и да ги разпределите на 4-5 порции. Комбинирайте с йогурт.
Седемдневната черешова диета, с която се стопяват до пет килограма, изисква повече упоритост. Тя е разчетена основно на плодовете, но допуска зеленчуци и нетлъсто месо.

Менюто по време на черешовата седмица моге да изглежда примерно така:
Закуска – до 400 грама череши; обяд – пилешки гърди, пресен черешов сок или компот от череши; следобедна закуска – до 200 грама череши; вечеря – салата от пресни зеленчуци, печена риба.
Преди лягане може да се хапне кисело мляко с ниска масленост без захар. През целия ден се пие достатъчно вода и неподсладен зелен чай.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *