Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Развенчани митове за ползата от бирата

Любимото на милиони пиво от създаването си е обкръжено от митове. За бирата се носят легенди: че подпомага храносмилането, че увеличава мъжката мощ.

BeerДали е така наистина, питат от medikforum.ru. Световната здравна организация е разпространила заключенията на учени от няколко страни, които изследват въздействието на бирата върху човешкия организъм и по-конкретно върху споменатите функции. Наистина ли пивото подпомага работата на стомашно-чревния тракт? Трябва да се знае, че бирата съдържа кобалт, което увеличава риска от рак на дебелото черво и активиране на възпалителни процеси в храносмилателната система.

Счита се също, че бирата стимулира производството на мъжки хормони и увеличава потентността. На практика е точно обратното – бирата е богата на токсини, включително соли на тежки метали, а те въздействат и променят работата на ендокринната система. Редовното наливане с бира потиска производството на тестостерон и стимулира появата на наднормени количества женски хормони. Това е и причината мъжете-бираджии често да имат увеличени гърди, широк ханш и бирено коремче.

Ако представителки на слабия пол си падат по бирата, трябва също да са нащрек. При тях прекаленото пристрастяване причинява “мъжки промени”: гласът става по-груб, а на лицето се появява несвойствено окосмяване – прословутите бирени мустаци.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *