Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билки на аюрведа и акупунктура облекчават болките при артрит

  • Акупунктура

Според изследванията болката при остеоартрит затихва и болните стави се раздвижват след лечение с акупунктура два пъти седмично в продълже­ние на един месец. Подобрението на състоянието се запаз­ва седмици или месеци след терапията.

 

  • Вдъхновение от Индия

Резултатите от едно проучване показват, че хората с ревматоиден артрит са почувствали значително облек­чение на болката и сковаността в ставите, отокът и възпале­нието са намалели, а силата на захващане се е увеличила след четири месеца лечение с билки на аюрведа: босвелия, джинджифил, куркума и ашваганда. Екстрактите от тези рас­тения от дълги години се използват заради болкоуспокояващите и противовъзпалителните им свойства. Те се предлагат в аптечната мрежа. Посъветвайте се с квалифициран билко- лечител, преди да предприемете подобно лечение.

 

  • Зелен чай

Съдържащите се в него полифеноли огранича­ват възпалителния процес при ревматоиден артрит. Зеленият чай може да се приема под формата на капсули или да се пие по традицион­ния начин. Не добавяйте мляко, тъй като е възможно да се намали полезното действие на полифенолите.

 

  • Просто се отпуснете

Научете се да използ­вате някоя техника за релаксация и се опитайте да я прилагате всеки ден по 30 минути. Открийте най-подхо­дящата за вас.

 

  • Представяйте си, че сте здрави.

Психологическият фак­тор има огромно значение в моментите на обостряне на симптомите при ревматоиден артрит. Докато релаксирате, си представете, че сте напълно здрави, както преди, и се занимавате с любими­те си дейности. Повярвайте, че това ще се случи отново – по­зитивното отношение може да направи чудеса.

 

 

Ако изберете да се доверите на акупунктурата, предлагаме ви универсалния уред за премахване на болката СТОП ПЕЙН. Той премахва бързо болката и е подходящ за целия опорно-двигателен апарат.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *