Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Жена носи копче в носа си цели 35 години!

Четирисантиметров ринолит /носов камък/ извадиха медици от носа на жена от Красноярския район в Русия. Камъчето се образувало около копче, което престояло там цели 35 години.

rinoКопчето попаднало в носа на пациентката още в детските й години, информира ria.ru. Тя потърсила лекарска помощ, тъй като дишала много трудно, особено с дясната ноздра. След прегледа оториноларинголозите й съобщили, че носи в носа си чуждо тяло. След интервенция то било извадено – оказало се парче твърд материал, назоваван в медицината ринолит /носов камък/.

Четирисантиметровата маса се образувала около копче, попаднало в носа на пациентката в детските й години.
Жената започнала да диша трудно, когато камъкът пораснал до този размер. Тя се опитвала да облекчи положението с капки, но резултат нямало. След като извадили ринолита, лекарите го счупили и вътре се оказало копче с размер на дребна монета.

Пациентката нямала спомен за това как копчето се е озовало в носа й, следователно това се е случило в много ранна възраст. Соли и органични елементи започнали да се отлагат по повърхността на чуждото тяло и постепенно го “вкаменили”. Случаят е на границата на куриозите, тъй като животът 35 години с копче в носа без съмнение има своите особености и сложности.Изводът – внимавайте с какво си играят малките ви деца!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *