ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Животните са биоенерготерапевти

Хората от древността интуитивно се досещали за благотворното влияние на животните върху човека

зоотерапия

В Древна Гърция се смятало, че богът на лечителите Асклепий се явявал на болните в образа на куче, което им ближело раните. в християнството светиите се изобразявали заедно с техните верни спътници – кучета, които според легендата лекували стопаните си. а в Древен Египет се смятало, че котките не само участват в лечението на човека, но и притежават свръхестествени способности, затова към тях се отнасяли като към божества.

В наши дни положителното влияние на животните върху човешкия организъм е признато от Световната здравна организация. Зоотерапията (анималотерапията) – лечението с животни, се обособила като самостоятелен метод едва в средата на миналия век.

Всички животни са биоенергетици – те са чувствителни към отрицателната енергия, която излиза от мислите и болните органи на хората, като при това умеят да я преобразуват в положителна. Затова, когато се чувствате зле, налегнали са ви нерадостни мисли, боли ви корем или глава, верният ви приятел задължително ще реагира. Ще се притисне към болното място, ще мърка, ще ви близне с език, ще ви разсмее и ще ви разсее от проблемите. Съществуват дори специални центрове, в които „работят“ обучени животни, които не са питомци на болните. Освен пряко общуване с животни там се използват картинки, играчки, разкази за животни, филми с тяхно участие и т. н.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *