ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Сензационно! Морски корал възстановява ставния хрущял!

Учени от Словения са на път да решат един от най-масовите проблеми на човешкия опорно-двигателен апарат: износването на ставните хрущяли.

knee-doctor-668x288Същността на тяхното откритие е в поставянето на миниатюрен имплант в болната става, съобщават от medikforum.ru. Имплантът Agili-C е направен от морски корал, обработен с фактори на растежа и способен на стимулира създаването на нови клетки в човешкия организъм. Agili-C действително може да стимулира създаването на нови клетки и да формира хрущял и кръвоносни съдове, като привлича определен вид стволови клетки от костния мозък на човека.

Лабораторните изследвания доказали, че в рамките на една година в болната става се формира нов хрущялен слой, а кораловият имплант се стопява напълно. Методиката на лечение е изпробвана и върху хора, твърдят официални източници от здравната система на Словения. Имплантът е бил поставен в коляното на 47-годишен пациент, който след половин година вече можел да се пързаля със ски.

В момента в Словения се провежда масов тест с 20 пациенти на възраст от 18 до 55 години. Резултатите от тяхното лечение ще бъдат огласени през следващата година. Имплантът Agili-C обаче вече е одобрен в Европа и приложението му в клиниките на Стария континент може да започне още преди края на 2013-а.
Водещи британски специалисти потвърждават, че използването на стволови клетки за регенерация на хрущялната тъкан е най-перспективният метод за лечение на остеоартрозите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *