Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Този продукт е най-добър за метаболизма!

Здравословната обмяна на веществата се нуждае от помощници – авокадото е най-доброто средство за това!

avokadoАвокадото успешно нормализира метаболизма. До този извод са стигнали сътрудници на компанията Nutrition Impact, които в продължение на седем години изследвали менюто на 17 500 човека, информира medikforum.ru. Според учените авокадото поддържа в организма процесите, чиято активност не позволява натрупването на свръхнормативно тегло. Поклонниците на този екзотичен продукт се оказали само 2% сред всички, но именно при тях храненето било най-здравословно: с повече плодове и зеленчуци, малко въглехидрати и захар – и в резултат нито един човек не бил с наднормено тегло.
Кое прави авокадото толкова полезно? То съдържа ненаситени мастни киселини /особено богат е този плод на линолова киселина/. По този начин то е чудесен помощник в битката с високия холестерин. Научен екип от Мексико например е направил експеримент с група, в която доброволците всеки ден в течение на седмица са яли авокадо. В края на контролния срок холестеринът на всички бил редуциран средно със 17%.
Авокадото съдържа също витамин Е – антиоксидант, който подобрява състоянието на имунната система и подпомага неутрализацията на тежките метали. Плодът е богат също на витамини от В-групата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *