ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ето какви сокове трябва да пият мъжете!

Няма спор – плодовите и зеленчуковите сокове са желани във всяко меню, ползата от тях е доказана!

sokСоковете не натоварват стомаха, а в същото време му дават нужните витамини и минерали. Има все пак специфика в ингредиентите им, която прави определени продукти най-подходящи за деца, за бъдещи майки, дори за мъже. Кои са “мъжките” сокове?
Медиците принципно съветват да не се доверяваме на готовите продукти, защото съдържат много консерванти и това намалява ефекта от приема им. Наистина – срокът им на годност става по-дълъг, но каква е ползата? Отличният вариант е сокът да се изцеди и веднага да се изпие. Ако се налага да отложим консумацията, паузата не бива да е по-дълга от един час.
Един от най-действените сокове е този от нар. В него има витамини А, В1, В2, В6 и С, както и желязо, калий, магнезий и фосфор, разкрива medikforum.ru. По концентрация на антиоксидантите този фреш превъзхожда червеното вино. Той подобрява кръвообращението, отпуска кръвоносните съдове и по този начин влияе положително на потентността и продължителността на ерекцията.
Тиквеният сок е с добро съдържание на цинк, което поддържа и повишава нивото на тестостерона. Полезен е като профилактично средство срещу простатит. Сокът от диня е наситен с витамини от В-групата – благоприятно за цялостната работа на нервната система. Той съхранява всички полезни въздействия на плода и е изключително важен за нормалната кондиция на бъбреците, черния дроб и вътрешните органи като цяло. Благодарение на него кожата е по-здрава и рядко допуска неприятни прояви като пърхот и обриви.
Особено интересно е въздействието на сока от целина. Той съдържа любопитното вещество андротестостерон, което организмът трансформира в тестостерон. Добър е като целебно средство за повишаване на потентността, но има и други ефекти. Използва се за лечение на заболявания в стомашно-чревния тракт и при бъбречнокаменна болест.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *