Здравен хороскоп за 2013 година – продължение

Могат ли звездите да диктуват нашето здраве?

здравен хороскоп

Стихия на Въздуха (Близнаци, Везни, Водолей)

Годината може да се окаже трудно в здравословен план, защото, ако досега сте плували по течението на своите навици (в това число и т. нар. вредни), трябва да се промените. Независимо от добронамерените предупреждения, че това е страшен стрес за организма, А да го тровите с всякакви гадости не е стрес, така ли? В този сложен процес можете да се опрете на комплекс упражнения по йога. Особено поддържайте имунитета си през март, както и в периода от юли до декември.

Стихия на Водата (Рак, Скорпион, Риби)

Слава на водата! Тя е майка на всичко живо на Земята и обикновено най-добрият ни лечител, особено през 2013 г. Редовните водни процедури ще ви защитят от проблеми с кожата, ще ви закалят и ободрят, ще нормализират нервната ви система. Нека ви стане правило да пиете минерална вода вместо сладки газирани напитки – така ще подкрепите работата на червата, а едновременно с това и имунитета си. Който ще има особена нужда от усилено и разнообразно хранене в периода от април до октомври, пише вестник „Феномен“.

Оценете статията
Оценка 0 от 0 гласували

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Актуални промоции в lekuva.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.