Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Депресия или не – това е въпросът!

За депресията е писано много и като цяло изводът е, че депресията е зло, което прави съществуването ни непоносимо

депресия

Животът е прекрасен и удивителен, а човек си мисли, че всичко е лошо. Не е прав! И страда от това. Затова трябва да бъде лекуван с антидепресанти, за да бъде възстановена правилната настройка.

Нека погледнем истината в очите. В тази безумна надпревара, наречена „живот“, малцина постигат успехи. А останалите? Блъскат се от аванс до заплата, от днес за утре и постепенно осъзнават, че приличат на жабата, която е паднала в каната с мляко и трябва да рита с крака през целия си живот, та дано избие масло, върху което да стъпи. Но къде тогава ще скочи човек? В друг, благополучен и увлекателен живот?! Не, все в същия. Тогава защо са тези неимоверни усилия!

Животът не ти върви? Нямаш пари? Спечели! Научи се да бъдеш нужен, интересен! Познати призиви — и то правилни. Жалко само, че абсолютно не работят… Защо?

Бедата не е там, че човекът не се старае достатъчно. Не, опитва се, с всички сили. Само че социумът – от началника до родната съпруга (скъпоценния съпруг) – остават съвършено безучастни към неговите напъни. Работиш? Ето ти заплатата, радвай се. Умен си? Погледни си обувките за 25 лв. Обичаш? Не е достатъчно – трябва да можеш и палто от норка да купиш!

Случват се и неуспехи. Когато те „надбягват“. Когато положените усилия водят до нулев, а понякога и до отрицателен резултат. Когато те обиждат и унижават. Всичко това „убеждава“ човека в безсмислието на неговото съществуване, създава устойчивото усещане за социален вакуум, игнориращ всякакви опити да се промени каквото и да било, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *