Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Сънища и болести

Често нашите сънища са предупреждение и за онова, което ще се случи със здравето ни

Болести на дихателната система

Предупреждението обикновено са много кратки, бързи, трескави сънища с ярки, често фантастични образи. Човек сънува, че го душат, той попада в тясно затворено пространство или нещо голямо и тежко притиска гърдите му – голям звяр или фантастично животно. Накратко, насън се случва нещо, в резултат на което спящият усеща задушаване, натиск върху гръдния кош, недостиг на въздух или пълната му липса.

Стомашно-чревни заболявания

За тях са характерни сънища с неприятни вкусови усещания. В същото време язвата на стомаха може да се съпровожда със сънища с парене, гадене и дори повръщане. При болести на черния дроб често можем да сънуваме раняване, привкус на кръв в устата.

При нарушаване на храносмилането и отравяния често човек сънува сурови месни продукти, при това развалени, разложена риба, храна, която не става за ядене, причудливи и неприятни на вкус ястия и т.н.

Нервно-психични заболявания

Симптоми на неврози са сънища, в които има проява на агресия. В тях могат да фигурират непознати хора или самият човек попада в непозната обстановка и не знае какво да прави. В такива случаи сънищата нямат логически завършек или свършват неблагоприятно, оставяйки неприятно чувство през целия ден.

Предвестник на депресията е блуждаенето по тъмни, глухи коридори, попадането в задънени улици, галерии, стаи без изход и без прозорци.

Въобще признак на заболяване на вътрешните органи е усещането, че е невъзможно препятствието да бъде преодоляно или да бъде намерен изход от възникналата ситуация. Например под носа ви се хлопва врата, изпускате влака, а ямата, която човекът току-що е искал да прескочи, изведнъж се оказва по-широка. При това около вас е пълно с хора, които лесно преодоляват всичко това. Околните сякаш са ви познати, но в същото време в друг облик, други дрехи и по някаква причина не ви познават, пише вестник „Феномен“

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *