Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Защо не всички икони могат да лекуват?

Обичайно целебната слава на икона или манастир е свързана с нечие ненадейно изцеление

Ако тази слава стане прекалено голяма, хиляди хора се стичат пред иконата или в манастира и тяхната енергия зарежда изображението. Така едно парче изрисувано дърво се превръща в терафим. Вече казахме, че терафимите са изображения, за които се вярва, че могат да лекуват. В много от случаите можем да кажем, че терафими са не само иконите, но и отделни предмети. Такъв е примера с веригите в Кукленския манастир „Св. Козма и Дамян“. Вярва се, че който се докосне до тези вериги, ще бъде излекуван.

Тук е мястото да отбележим, че терафими са и някои на пръв поглед обичайни вещи. Те преобразуват недостъпната за мнозина енергия в „лесно усвояема”.

И така – защо не всички икони могат да носят изцеление? Има две причини.

Ако на портрета е изобразен човек, който може да наслоява психическа енергия, а след това да я излъчва към останалите хора. Може да не е светец или дори може да не е християнин, но задължителни трябва да е почитан и уважаван човек или екстрасенс. Тези хора се раждат с много мощно биополе биополе

Друга причина е влиянието на общото биополе или така наречения егрегор. Представете си какво ще стане, ако много хора вярват, че вие, без да сте светец или екстрасенс, може да лекувате. Цялата тази енергия ще бъде насочена към вас и вие самият е възможно да повярвате в тези на пръв поглед липсващи способности.
Така този човек или икона се превръща в източник на психическа енергия. Казват, че вярата лекува. Ако се вслушаме в онова, което казват за целебните икони, може да повярваме, че действително е така.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *