Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лекуват ли наистина целебните икони?

Науката се стреми да даде обяснение на всяко чудо

Или ако не може да го обясни, то поне да го изучи. Има една алтернатина наука, която се занимава с тези процеси и тя се нарича ениология. Ениологията е наука за процесите на енергоинформационния обмен във Вселената. Тя позволява да се разберат причинно-следствените връзки между негативните състояния на човека и социума като цяло, взаимовръзките в енергоинформационното поле и най-важното – да се намери изход от създалото се положение.

Тази наука обяснява лечебната сила на иконите с натрупването на положителна енергия върху изрисувания портрет. Така иконата се превръща в терафим. Терафим се нарича магически портрет, който има лечебни или други способности. Терафимите обикновено са предмети, които въздействат върху хората.

Дали хората не могат да притежават същите лечебни свойства като иконите? Не могат, защото човеците през целия си жизнен път трупат както положителни, така и отрицателни емоции, а именно тези отрицателни емоции им пречат да получат достатъчно количество психическа енергия, за да оздравеят. Повечето блести са свързани с липса на енергия. Оттам е и вярването, че акумулираната от иконата енергия може по някакъв начин да запълни тези липси.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *