Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Емоционалната пот мирише по-лошо

През зимата също се изпотяваме

Изпотяването вследствие на стрес или силна емоция е 5 пъти по обилно и не можем да преценим кога ще ни се случи, което е ужасно!

От друга страна, миризмата е неутрална, ако се храним добре. Обратното е при консумация на твърде много животински продукти.

Тютюнът, алкохолът и кафето, както и стресът повишават съдържанието на адреналин в кръвта, който активизира потните жлези.

Ако подмишниците не са чисти и сухи, безсмислено е да нанасяме продукти върху вече отделящата се пот.

Сапуните с неутрално рН струват малко по-скъпо, но вършат повече работа. Не се препоръчва да се ползват постоянно, обаче. Добре е да закупуваме биопродукти, които не съдържат алуминий, парабени и други опасни съставки.

Зимното изпотяване не е толкова често, колкото през лятото, но усещането е два пъти по-неприятно, заради многото дрехи, с които сме облечени. Не можем да го предотвратим, но елементарна хигиена може да ни предпази от неприятни гафове. Не ползвайте продукти с пудра през зимата. По-добре е от време на време да избърсвате мишниците с мокри антибактериални кърпички.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *