ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Колагенът в помощ на болните стави

Колагенът е най-ефективното лечение на артрит, остеоартрит, болки в гърба, болки в коленете, независимо дали са от старост или от нараняване.

Причината се крие в структурата на цялата съединителната тъкан в организма, която е най-вече колаген. Технологията най-накрая намери начин за стабилизиране на колаген, във формата на капсула, така че да можем да го поемаме вместо да ни го инжектират в телата. Добра новина за 60 милиона души, които страдат от артрит, остеоартрит и болки в ставите.

Ако имате недостиг на витамини, решението е просто, взимате витамини. Ако сте дехидратирани и жадни, пиете вода. Но ако имате болки в ставите, артрит, остеоартрит, болки в гърба и търсите ефективен средство за лечение решението отново е просто. Взимайте колаген за да се възстановят, излекуват, стабилизират и укрепят костите, сухожилията, хрущялите, мускулите, косата, кожата и ноктите, защото цялата съединителната тъкан всъщност е 85% колаген.

Тялото ни произвежда колаген всеки ден, за да се предпазва и възстановява телата ни от естествения процес на стареене, от наранявания или повтарящия се стрес.

Колкото повече колаген се произвежда, толкова по-силни ставаме и по-бавното остаряваме. Но колкото по-възрастни ставаме толкова по-малко колаген произвеждаме. Оздравителните процеси се забавят и започваме да чувстваме болки в ставите, свързани с артрит или остеоартроза.

Не би ли било хубаво да има добавка, която ще ни снабди с нужното количество колаген, което ни трябва за да възстановим и излекуваме болките в гърба, артрита, остеоартрита и болките в ставите, като че ли сме отново на 30 години?

За да се забави, спре или дори да се възстановят пораженията от артрит, остеоартрит, болки в гърба или болките в ставите и да получите по-голяма мобилност, сила и да се насладите на процеса на стареене, приемайте допълнително колаген, за да почувствате и забележите разликата. Повечето хора съобщават, че с тази терапия има чувствително облекчение на болките в гърба в рамките на три седмици. За повечето, резултатите са далеч по-малко болка в ставите и по-младежка жизненост и външен вид.

75% от протеина в организма е колаген. Колагенът е естествен и безопасен за всички, включително кучета и котки и му е присъден възможно най-високата статут на безопасност. Без колаген 40% от нашите органи, 70% от нашите стави, 80% от кожата ни или общо 30% от нашите тела просто ще се разпадне. Колагенът е структурата и лепилото, което ни държи заедно, за да се чувстваме силни и млади.

Колагенът е протеин, състоящ се само от аминокиселини, вода и минерали и не съдържа мазнини, въглехидрати и консерванти. Колагенът няма нежелани странични ефекти, нито пък реагира с лекарства или други хранителни съставки.

В заключение, колагенът е най-ефективното лечение на артрит, остеоартрит, облекчаване на болките в гърба и болките в ставите, независимо дали от старост или от нараняване. Колагена вече може да се приема на капсула с цел лечение на артрит, остеоартрит и за облекчаване на болки в гърба, вместо да се инжектира в телата ни. Колагенът е безопасен, ефективен и евтин, без странични ефекти и негативни взаимодействия с лекарства и храни.

 

 

 

Ето как може да премахнете болката в коленете!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Колагенът в помощ на болните стави

  1. Ina каза:

    При всички случаи трябва да се пие и колаген като хранителна добавка. Най-ценният е от кожа на риба и е производство на полската компания Inventia

    Освен това единствен в света е жив колаген, с жива тройна верига, а не хидролизат, с накъсана структура и само той се усвоява 95% от организма

  2. Нина Петрова каза:

    Имам проблем с костите и ставите още от тинейджърка, а сега с годините проблема се задълбочава. От един месец ползвам Колаген Комплекс и определено усещам облекчение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *