ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Кръстът и гърба са слабото ни място

Според статистиката около 70 % от българите поне веднъж са изпитвали болки в гърба или в кръста, а една трета от тях се оплакват от постоянни болки. Защо става така и как можем да си спестим тези страдания?

Когато се носим с летящо походка из живота, нашият гръбначен стълб се наклоня под ъгъл от около 3 гра­дуса спрямо таза и извършва мал­ки, но твърде сложни колебателни движения: напред-назад и настрани. Ако той се извива по-силно, отколкото е положено, при това и в седящо или стоящо положение, в горната или в долната си част и особено ако това се случва постоянно, последствията се оказват повече от неприятни. За здравето, за самочувствието, за външния ни вид.

 

Експресна диагноза 

Застанете между две огле­дала, отпуснете ръце и вни­мателно огледайте гърба си. Нормално е плещите ви да се намират на една височина, ло­патките ви да са разположени си­метрично, а естествените извивки на гръбначния стълб да бъдат умерено изразени.

  • Проверете не отстои ли едната ви ръка на по-голямо разстояние от торса в срав­нение с другата. Това се случва при сколиоза.
  • А сега погледнете корема си. Дано да е дос­татъчно стегнат. Защото ако имате излишни килограми, при които центърът на тежестта се из­мества напред, или пък страдате от плоскостъпие, не можете дори да мечтаете за хубава осанка.

 

Опитайте се да намалите стреса до минимум!

Притиснати в клещите на психическото напрежение, мускулите на шията и раменния пояс заедно със съпътстващите стреса болки във врата и кръста са истинска напаст за всички офисни труженици, които работят буквално без да вдигат Гла­ва. Нервното пренатоварване, както и отрицателните емоции, предизвиква­на ни от крайните срокове, лошите шефо­ве, неблагодарните колеги, влошават многократно положението с гръбначния стълб.

 

Вашите действия:

Вечерта след всеки особе­но напрегнат ден вземайте топла вана с настойка от мента или с морска сол, стига да имате възможност, ходете на масажи.

 

Понякога, обаче, се нуждаем от по-сериозна подкрепа, за да се справим с болките в кръста и гърба:

Магнитният колан за болки в кръста НАНОБЕЛТ е първият продукт на българския пазар, произведен със съвременните нанотехнолагии за бързо спиране на болките в областта на кръста и гръбначния стълб. Той действа, благодарение на система от 21 магнита и 4 метални банели, които помагат за:

  • бързо облекчаване на болките в кръста и гръбнака, причинени от дископатия, шипове, лумбаго, ишиас и др. ;
  • постепенно успокояване на възпаленията; 
  • механично поддържат и укрепват ставите и мускулите в областта на кръста и предпазват от увреждане нервните окончания;
  • подобряване на микроциркулацията на кръвта и др.
  • купувайки Нанобелт спестявате пари от подобни продукти, които не действат.

 

Само сега може да купите магнитен колан за болки в кръста Нанобелт на специална цена с 10 % отстъпканамален от 58лв. на 52 лв.!

 

Масаж и акупресура помагат при болки в кръста

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *