ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

5 уникално полезни тайни за вашето здраве

Има няколко прости правила, които ако се спазват може да ви гарантират добро здраве дълго време

Първа тайна

Помислете какво би мото да влияе негативно върху нивото на калция в организма ви. Основният му враг е усилителят на вкуса Е338. Затова, ако искате да сте здрави, ще трябва да се откажете от газираните напитки, иначе няма да избегнете проблеми със ставите.

Втора тайна

Колкото и банално да звучи, алкохолът влияе негативно на здравето на човека. И докато наркологът смята, че алкохолни напитки в малки дози могат дори да са полезни, онколозите не се придържат към това мнение. Дори млко употребен спирт повишава риска от поява на ракови клетки, а популярното с полезните си свойства червено вино за съжаление е пряко свързано с развитието на рак на гърдата.

Трета тайна

Не забравяйте за витаминните комплекси с фолиева киселина. Именно това вещество е особено полезно за женския организъм- недостигът на фолиева киселина при бременност може да се отрази негативно върху развитието на детето, а достатъчният запас служи за профилактика на много заболявания.

Четвърта тайна

Не спазвайте диети. Неестествено слабата конструкция може да доведе до усложнения при зачеване и раждане на дете. Здравият човек има индекс на масата на тялото около 18 и по-висок. Изхождайки от това, направете си извода: тридесетгодишна жена, висока 160 – 170 см трябва да тежи не по-малко от 65 кг. За да определите вашия индекс на масата, просто разделете теглото на ръста, изразен в метри и повдигнат на квадрат.

Пета тайна

Замислете се за женските хормони. Прието е да се смята, че след настъпване на климакса рязко намалява броят на хормоните. Недостигът на хормони е причина за множество сериозни заболявания като рак, язва или остеопороза. Сърдечносъдовата система на жените също е подложена на риск. Не трябва да се игнорират препоръките на лекарите и да се практикува самолечение, което често води до влошаване на здравето – например необмислено съчетание на прогестоген и естроген.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *