Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Изневяра още през първата година след сватбата ?!

След като излезе от еуфорията на медения ме­сец, мъжът може да изпита разочарование.

Не защото е разбрал колко жестоко се е излъгал. Не, той е доволен, че е създал семейство, продължава да обича жена си и да мечтае за наследници. Но това му се вижда малко. Изборът е направен значи има някаква конкретна посока на развитие, (което го радва), но заедно с това са отпаднали други, не по-малко съблазнителни сценарии за устройване на личния живот (което го опечалява). Какво прави кучето, когато за пръв път му сложат каишка? Правилно, проверява дължината й, като бяга надалеч и дава вид, че никой не може да му заповядва.

Точно такъв порив на независимост преживяват и младоженците, Те искат да докажат на себе си, че разполагат с предишната свобода, че клетката е отворена и във всеки един момент могат да си позволят приключение настрани. Някои се задово­ляват с безобиден флирт – с колежка или с позна? та, за да се убедят: благоверната не дърпа каишката, всичко е наред. А други все пак слагат рога на избраницата си – само за да покажат, че командите „седни!“, „легни!“, „стани!“ нямат ни най-малко отношение към тях.

 

Изводът: не дресирайте мъжете прекалено откри­то, не ги командвайте безцеремонно. За да не сработи ефектът на махалото – колкото по-къса е каишката, толкова по-яростно е желанието на ку­чето да се откъсне от нея. Рецептата е проста. Само търпение. Само нежност. Само ласка.

 

 Ах, колко по-сладък е сексът с чужди мъже

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *