ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Житейски провали и финансови загуби водят до изневяра

Адамовците се тревожат еднакво силно за раз­мерите на половия си орган, за своята банкова сметка и за марката на автомобила си.

 

Сексуал­ната състоятелност на мъжа е свързана тясно с финансовата му състоятелност и с високия соци­ален статус. Според сексолозите, ако нещо не е наред на един от трите фронта – секс, пари, власт, той започва да укрепва позициите си на останалите два. Така че шегата, съгласно която колкото по-къс е пенисът на мъжа, толкова по-дъл­га е колата му, е съвсем близо до истината. Тази гледна точка споделят и психоаналитиците, обясняващи синдрома на Дон Жуан (стремежа към все нови и нови победи над жените) не с дру­го, а с неистовото изживяване на чувството за собствената непълноценност. Щом даден индивид има проблеми в бизнеса, той веднага усеща, че статусът му „омеква“, че неговата социална и фи­нансова потентност отслабват, и започва да се стреми към себеутвърждаване за сметка на сек­суалната потентност.

 

Изводът: излиза, че хвърленият в лицето на съпруга ви упрек „Неудачник!“ го тласка към изневяра. Не е ли по-добре обаче да не му позволявате да се отдава на вредни разсъждения на тема: „Дали още мога?“ Нека пребивава в увереност, че мо­же всичко. Без да прави проверки.

 

И още една възможна причина – за да се изперчи пред приятелите

Той не е подлец и не е сексмашина, На него просто му е неудобно да се откаже от възмож­ността за кратка авантюра с някоя попаднала в мъжката му компания фриволна дама. Не иска да ви изневери. Но още повече не иска да обяснява защо предпочита да ви бъде верен. Иначе каза­но, бои се да не стане за смях. В мъжката субкултура се цени истинският мачо, а не лигльото, седящ до полата на жена си. И затова той се преструва едва ли не на циничен десперадо. Пие уиски след уиски, въпреки че предпочита бира. И измъчван от чувство на вина, изключва телефона си, щом види, че вие го тър­сите. Страхът му всъщност е елементарен ком­плекс за малоценност, израз на неувереност в себе си, Дано все пак осъзнае, че истинските мъже не се поддават на ничие влияние. Не пра­вят това, което не смятат за нужно. Затова оста­налите истински мъже ги уважават. За жените – да не говорим.

 

Мъжете спират да ни гушкат и започваме да изневеряваме

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *