Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Рецепти при заболяване на щитовидната жлеза (гуша)

1 шепа изсушени орехови листа и 1 шепа бъзов цвят се запарват с вряла вода. Получената каша се слага върху парче памучен плат и се налага в областта на щитовидната жлеза.

Смесват се 100 г вода (обикновена), 1 ч. л. ябълков оцет, 1 ч. л. мед и 1 капка йод. Изпива се наведнъж. Прави се сутрин, обед и вечер в продължение на много дни.

Ако има топъл възел, всеки ден се взема по 1 с. л. вощина (мед с восък) и орехи. При студен възел се консумира само восък и мед.

1 ч. л. ленено семе се вари в 300-400 г вода 5 мин. (да стане лигава течност). Изпива се на 3 пъти през деня преди ядене.

2 с. л. исландски лишей се вари в 400 г вода 10 мин. След изстиването му се прецежда и се пие 3 пъти на ден 1 час преди ядене. Три , понеделника подред болният не се храни. Вечерта на всеки от тези понеделници разтваря 1 пакетче английска сол в 100 г вода, изпива го вторник сутрин и чак тогава се храни. Тази рецепта може да се ползва също при затлъстяване и разширени вени.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *