Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Всеки аборт може да доведе до усложнения!

  • Това е най-силният стрес, който тялото може да изпита и който обостря и провокира всички заболявания в организма

Прекъсването на бремен­ността е рязко прекъсване на процеса, най-силният нервен и хормонален срив, който, разби­ра се, не може да не навреди на женския организъм. Всъщност това е най-силният стрес, кой­то изостря и провокира всички съществуващи или назряващи в организма заболявания.Има страни, в които абор­тите са забранени. В България те са разреше­ни, но лекарите винаги преду­преждават за последствията от тях. Не рискувайте здраве­то си, майчинството и своето женско щастие! Вярно е, сега има надеждни контрацептиви и жените, които правят аборти, стават все по-малко, но  проблемът продължава да вълнува обществото. Бременността още в самото начало започва да променя ритъма на женския организъм. Постепенно, в съ­ответствие със заложената в него ДНК генетична програма, образуването на едни хормони намалява, а на други започва да се увеличава. И намесата чрез един аборт в този ритъм на организма понякога е пагубна.

 

ВНИМАНИЕ!

За съжаление това е самата истина и тя е, че няма аборт без усложнения. Възможно е здравата жена с устойчива психика, със слаба чувствителност към болките и добрах генетика, да не усети веднага последствията от аборта, но те винаги ще се появят рано или по-късно. Зародишът е здраво закрепен към вътрешната стена на матката. След отстраняването му, т.е. след насилственото откъсване на ембриона в матката остава наранена повърхност. Точно тя е благоприятна среда за развитието на микроби. Затова най-честото и най-опас­ното усложнение от аборта е инфекцията на матката – ендометрит. Хроничен ендометрит развиват след аборт почти 100 процента от жени­те, макар да не се оплакват от температура, болки в до­лната част на корема и в кръ­ста, различни течения-симптоми, които не се поддават на традиционното медика­ментозно лечение. Свойствата на вътрешната обвивка на матката се изменят, тя губи способността си да приема ембрион. А това значи безплодие. Това е най-страшното послед­ствие от един аборт.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *