ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Решава ли проблема, операцията при дискова херния?

  • Според направени проучвания около 2 на сто от пациентите с хронични болки в кръста се нуждаят от хирургична интервенция

За съжаление много страдащи от дискова херния се страхуват от операция и това е при­чината да стигнат до там, че да ги водят на количка до болницата или да се тътрят с увиснал крак. Такова поведение предизвиква недоумение у специалистите, с кои­то се консултирахме. Те уверяват, че при правил­но проведено изследване и реални показания за хирургическа намеса не съществува никакъв риск от операцията. А в крайна сметка от нея се нуждаят само около 2 на сто от па­циентите с хронични бол­ки в кръста. Още повече, че днешните неврохирурзи са добри специалисти и разполагат с нова и мо­дерна апаратура, която позволява операцията да се проведе с изклю­чителна точност. Що се отнася до това дали вие наистина се нуждае­те от операция, имайте предвид, че големината на хернията не играе особе­на роля. Има хернии от 20 мм, а човекът се чувства нормално и не се налага да се оперира. Но се случва и другото – малка по раз­мер, само 2 мм херния, но разположена на най-тяс­ното и неудобно място, тя наистина предизвиква големи страдания. В та­кава ситуация две мнения няма: без операция няма да минете.

Съществуват ортопедичните колани, които са насочени към елиминиране на болките в кръста, които са  един от най-търсените продукти на българския пазар. В голямата си част това повишено търсене се дължи на обстоятелството, че те са ефикасни, като в същото време са достъпни и лесни за приложение.

Коланът, който купувате, трябва да е твърд, а в задната част – подсилен с метални банели. Именно банелите са тези, които поддържат стойката изправена и възпрепятстват усукването на кръста при неправилно движение. В същото време, материята трябва да е плътна и да не се огъва лесно.

НАНОБЕЛТ е уникален продукт, който предлага гарантирано справяне с болката в кръста и гръбнака.

 

ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯТ МАГНИТЕН ПРОДУКТ ЗА ВАС, АКО СТРАДАТЕ ОТ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ОПОРНО-ДВИГАТЕЛНАТА СИСТЕМА

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *