Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Палмингът можем да правим и сами

Палмингитът представлява успокояване на очите със собствените длани. Упражнението може да се изпълни при лежащо, седящо, стоящо и всякакво друго положение на тялото, като е препоръчително да се чувствате удобно.

Човек закрива двете си очи със своите две съответни длани, като пръстите сочат нагоре и леко се кръстосват над носа върху челото. Носът е свободен. Целта е да се затъмнят максимално очите без да се притискат, затова може да се изпълни в затъмнена стая. Цялото тяло е максимално отпуснато, като очите под дланите могат да бъдат отворени или затворени. Това зависи от личните предпочитания.

Понякога по-силен ефект се постига, когато очите първите минути са отворени, а след това леко се притварят. Погледът е насочен отпуснато напред. Целта е очите да се отпуснат под тази своеобразна защита и да гледат в абсолютно черно пространство. Бледите светлини, които проблясват след неколкократно упражнение изчезват.

Палмингът може да се прави без ограничение във времето.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *