ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Слънцето е колкото полезно, толкова и опасно

  • Добиването на летен тен е цяла наука

ВНИМАНИЕ! – Днес повечето от случаите на това заболяване са карциномите. Те са близо 90 процента от общите ракови заболявания на кожата. По-рядко срещани са меланомите, но за сметка на това те са по-тежките и трудно лечимите заболявания и при тях смьрността е най-висока..

 

На приятелката ми, която е само на деветнай­сет години, откриха рак на кожата. Позната лекарка, с която коментирах случилото се, ми каза, че днес това забо­ляване се среща все по-често при младите хора. И подчер­та, че слънцето става все по-опасно и много трябва да се внимава, когато ходим на плаж. Как ще коментирате?

Мариана Маркова – Мездра

 

Малко млади хора могат да устoят на желанието да добият хубав, летен тен. И ес­тествено, използват всяка предоставила им се възможност да се ос­тавят на слънчевите лъчи, пренебрегвайки опасността, която те крият, факт е обаче, че именно слънчевите лъчи са една от основните причини да се увеличава броят на заболелите от различни видове рак на кожата. За това красно­речиво говори фактът, че докато през 1930 застрашените от рак на кожата са били едва 2 на 1500 души, днес те са 2 на 100. Затова специлистите все по-често напомнят – ако сте със светла кожа и коса, ако имате бенки, или в рода си имате близки, забо­лели от рак на кожата, трябва да сте двойно по-внимателни, когато се печете на слънце.

Има хомеопатични лекарства, които наистина помагат при рак на кожата. Едно от тях е направено от излагането на млечна захар на слънчеви лъчи и е доказало още в началото на миналия век качествата си на добро профилактично средство против рак на кожата. Помага също и при други заболявания, които са предизвикани от слънчеви изгаряния. Можете да се доверите на този медика­мент, когато сте се увлекли в „ловенето” на тен и не сте усетили как кожата ви е станала на червени мехури. Друго добро хомеопатично средство срещу изгаряния от втора и трета степен е хомеопатичният препарат от коприва. Ако там, където се намирате, няма билкова аптека, наберете си коприва, сварете я и наложете с нея пострадалия участък от кожата. Ще ви помогне.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *