Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да се справя с трихомониазата?

Имам хронична трихомониаза. Вече няколко години старателно изпълнявам всичките лекарски предписания, но болестта не иска да си отиде, изчезва за кратко време и после отново се появява. Кажете ми какво мога да направя още?

Теодора Славеева – Варна

 

При лечението на трихомониазата често възниква ситуация, при която болестта придо­бива изключително тежък характер. Това е свързано с активността на имун­ната система на болния и с разновидността на болестотворните бак­терии. В какво точно се крие проблемът? В това, че в повечето случаи бо­лестта се превръща в хронична. За щастие се появиха нови медикамен­ти за нейното лечение, действието на които е на принципно различна основа в сравнение с традиционните препарати.

За една от най-до­брите ваксини против трихомониаза засега се смята тази на Солко-Триховак. При вкарва­нето й в организма тя стимулира имунитета и помага на имунната система да изработва защитни антитела, кои­то убиват болестотворните бактерии. Едновре­менно с това ваксината нормализира състава на влагалищната микроф­лора и. я защитава за продължително време. Лечението с този нов препарат се провежда под наблюдението на лекар, защото заедно с въвеждането на ваксина­та в организма е необхо­димо няколко пъти да се изследва цитонамазка от влагалището, за да може да се контролира дали се повлиява на ин­фекцията и дали се въз­становява нормалната микрофлора.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *