Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ставаме дълголетни и със слънчеви бани

Само ако слънцестоенето е в нормални граници и по нормално време.

Дамите, които обичат да правят слънчеви бани, имат по-дълъг живот в сравнение с тези, които избягват да излагат тяло на слънчевите лъчи. До този извод дошъл шведският онколог проф. д-р Хакан Олсон от Университета в Лунд въз основа на изследване, в което участвали 40 хил. жени. Според медика положителният ефект от загара превишава негативния, в частност риска от развитие на рак на кожата. Изработването на витамин D под въздействие на слънчевите лъчи защитава организма от тромбоза, диабет и редица тумори.

Тромбозата на дълбоките вени по-често се развива през зимата, в условията на недостиг на слънчева светлина. Същото се отнася и за диабета. Слънцето може да помогне за предотвратяването на тези заболявания, смята шведският учен. За последните 30 години случаите на рак на кожата са се увеличили. Много учени свързват това с неблагоприятното въздействие на слънцето, но данните на д-р Олсон кардинално се разминават с това мнение.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *