ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Може ли амулетът да разкрие характера на човек?

В зависимост от това какъв талисман притежава човекът, специалистите могат да определят неговия характер , навици и наклонности

Може ли амулетът да разкрие характера на човек?
Може ли амулетът да разкрие характера на човек?

Руските парапсихолози А. Морок и К. Разумовская твърдят, че хората, чийто талисман представлява антикварен предмет, по натура са естети. Влечението им към прекрасното е толкова силно, че засенчва всичко останало. Заобикалящата ги действителност им изглежда сива и банална, докато техният талисман за тях е средоточие на красота, хармония, вкус и изтънченост. Те смятат, че талисманът не само ще ги защити от низостите на живота, но и ще насочва мислите им във висините и няма да им позволи да затънат в блатото на битовизмите.

Хора, които придават магически свойства на карфици, фиби, гребени и т. н., са изключително практични, обичат комфорта и правят всичко, за да го постигнат. За тях е много важно да се чувстват нужни, незаменими, затова се стремят да заобиколят близките си с грижи и повишено внимание, пазейки ги от всички трудности и тревоги и помагайки им дори в случаите, когато всъщност не е нужна помощ.

Тези хора постоянно носят талисмана със себе си, в трудни минути се докосват до него и усещат прилив на сили. Стараят се на никого да не го показват, тъй като се страхуват, че лошото око ще лиши амулета им от способността да успокоява уморената им душа и да им помага в тежки моменти в живота.

Ако ролята на талисман играе татуировка, това показва човек, който е постоянен в своите възгледи и убеждения, талантлив и енергичен, но въпреки това склонен към самовглъбяване и агресия. Такива хора придават огромно значение на своя талисман, като понякога дори се обръщат към него като към събеседник, питат го за съвет и във всичко се осланят на татуировката-амулет. Те са родени лидери, хората охотно ги следват и им вярват.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *