ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Аналгетиците дават положителен тест за наркотици

Здравейте! Видях в една аптека тестове за определяне на количеството наркотик в урината. Бих искал да разбера мнението на специалистите доколко тези тестове са точ­ни. Въпреки че за мен те са доста скъпи. И все пак – оправдана ли е високата цена? Аз се занимавам със спорт и треньорът два пъти в седмицата ми дава някакви хапчета. Затова искам да се изпробвам с тези наркотични тестове. Треньорът ми твърди, че това са само витамини, но аз се съмнявам, че това е истината. Как да проверя?

Румен Д. – Пловдив

 

Ако тестът за наркотици е сертифи­циран, а такива тестове винаги струват скъпо, той дава достатъчно точна информация за това дали се съдържа наркотик в урината ви. Обаче има препарати, на­пример наркотичните аналгетици, които също могат да дадат положителна ре­акция на този тест. Затова той не може да даде нито положителен, нито от­рицателен стопроцентов резултат. Не се препоръчва използването на такива тестове за проверка чрез урината на подрастващите, тъй като рискът да изгуби­те контакта с детето и неговото доверие е голям. Такива тестове оправдават предназначението си преди всичко при контролиране на професионалните дейности, например при спортисти, при водачи на моторни превозни средства, при летците и при операторите на АЕЦ.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *