Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тренирам, спортувам и въпреки това не отслабвам. Защо?

Къде грешите ако тренирате редовно и въпреки това няма кой знае какъв ефект?

Причините може да са най-различни. Начинаещите винаги са късметлии. При тях ефектът идва най-бързо. Килограмите се топят, а мускулите се стягат.

Тренирам, спортувам и въпреки това не отслабвам. Защо?
Тренирам, спортувам и въпреки това не отслабвам. Защо?

Постепенно резултатите започва да намаляват. От една страна има все по-малко мазнини за топене, а от друга – оформянето на тялото навлиза в етап „изпипване на детайлите“. Възможно е забавянето на резултатите да се дължи и на грешки. Ето най-честите от тях:

Рутина. Когато ден след ден и месец след месец правиш едно и също, става скучно не само на теб, а и на мускулите ти. Тялото привиква и не реагира на натоварването. Затова е необходимо непрекъснато да променяш програмата си с редуване на различен тип тренировки.

Прекаляване с кардио натоварването. То е прекрасно и ефективно, но без силови тренировки само ще те поддържа във форма, а няма да променя тялото. Само те ще доведат до нарастване на мускулите. Поне два дни в седмицата правете силови упражнения.

Недостатъчно усилия. Ако работите на най-ниската степен на интензивност на кардио уредите и не достигаш „зоната за изгаряне на мазнини“, няма да има никакъв ефект. В началото на заниманията ти това е било достатъчно, но постепенно с добиване на рутина и сила, ще трябва да полагате значително повече усилия. Интервалните тренировки са най-добрият начин да се реши този проблем.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *