Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

КОНПРОСТА – Новата супер ефективна формула за контрол на простатата е вече и в българските аптеки

Ако вече сте пробвали много други продукти и нямате добър резултат, КОНПРОСТА е вашето решение!

Конпроста е хит сред мъжете с проблемна простата в множество европейски държави. За кратко той предизвика огромен интерес, заради бързия си ефект, както сред специалистите, така и сред потребителите.

Проблемите с простатата се разпознават по честите, дори непрестанни, позиви за уриниране, слаба струя, непълно изпразване на пикочния мехур, болки, парене. Още по-неприятно е, когато настъпи инфекция и възпаление. Затова грижите за този орган са много важни и не бива да се отлагат, а да започнат веднага след навършването на 45-50 години на всеки мъж.

Конпроста е препарат за контрол на простатата от ново поколение, много по различен от  използваните и рекламирани досега. Когато се появи в аптечната мрежа на някоя европейска държава той бързо се превръща в хит. Причината е, че мъжете, които го използват моментално усещат разликата и получават отлични резултати.

Конпроста е хранителна добавка, която “работи” много по-бързо и трайно от останалите продукти за простата. В нея се използва нова революционна  активна съставка – цветен прашец от маслодайна рапица. Той е с богато съдържание на биологично-активни компоненти: протеини, есенциални аминокисели­ни, ензими, коензими, липиди, въглехидрати, витамини, минерали и др.

Прашецът на маслодайна рапица съдържа повече от 5000 ензими и коензими, което е безпрецедентно по своя характер. Всички те подпомагат мъжкото здраве и допринасят за:

  • облекчаване на симптомите при доброкачествено уголемяване на простатата;
  • премахване на дискомфорта и паренето по време на уриниране;
  • увеличаване на количеството на отделената урина;
  • подобряване на изпразването на пикочния мехур и намаляване на позивите за уриниране;
  • намаляване обема на простатната жлеза;
  • намаляване на възпалението и за регулиране нивото на тестостерона;
  • поддържане на нормална сексуална функция.

 

Уникалният прашец от маслодайната рапица притежава и редица други положителни здравословни ефекти: повишава физическата сила; има антидепресивен ефект и регулира настроението; повишава нивото на добрия HDL холестерол. Но най-силното му предимство е в мощният положителен ефект върху мъжката сексуална функция. Той повишава либидото и подобрява еректилната дисфункция.

 

Мъжете, които се грижат за здравето си, вече се довериха на Конпроста!

Пробвай и ти – ефектът идва изненадващо бързо!

 

Търсете в аптеките без рецепта на много изгодна цена!

Биологично активни хранителни добавки от природата!

За информация: 0886 73 63 63, www.vitagold.bg

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “КОНПРОСТА – Новата супер ефективна формула за контрол на простатата е вече и в българските аптеки

  1. ТР каза:

    Страдам от хроничен простатит,от 2 месеца взимам лекарството по посочената в упътването схема и вече имам значителни облекчения.Препоръчвам го на всички ,,колеги“

  2. stoian ivan4ev каза:

    Съвсем наскоро разбрах за този продукт за лечение на прстатата и го купих за баща ми, понеже рекламираните досега, престанаха да действат. Когато му прегледах съставките разбрах, че той е на съвсем друг принцип и затова реших да опитам. И трябва да ви кажа, че за първи път от години баща ми се почувства добре. Ефектът от Конпраста идва още на първия месец. Моят съвет е, който има проблем с уринарния тракт да ги озпрабва няма да сгреши.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *