Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кожата с акне изисква специални грижи!

  • Днес има много полезна козметика за този проблем – акнето!

Здравейте, моят проблем е, че имам акне от 4-5 години. Вече съм почти на 20 години и искам да се отърва от него веднъж завинаги. От изчетената информация досега за акнето мога да кажа, че не е в тежка форма. Предимно имам около устата, на челото и на слепоочията. Заради него ми се появи и мастна киста на дясната скула. Използвах каква ли не козметика и лекарства, като зинерит, далацин-Т, витамини, бирена мая и т.н. Козметиката никога не ми е изчиствала лицето напълно. Единствено съм доволен от зинерита. След като го използвах, поне за няколко месеца нямах проблеми. Дори след като бях спрял използването му, 3-4 месеца нямах никакво акне, но след това отново започнаха да ми избиват и вече не знам какво да правя. Помогнете ми!

Васил Марев – Велико Търново

Кожата с акне изисква много специални грижи. След като сте започнали лечението, не трябва да го прекъсвате, а точно обратното – необходимо е да полагате продължи­телни грижи, понякога години наред.

Ако след лечение из­ползвате ежедневно под­ходяща козметика, може да поддържате постиг­натия резултат.

След като сте имали добър ефект от терапи­ята, добре е да продъл­жите лечението поне 3 месеца – най-добре 6 месеца. В допълнение към лечението трябва да има включен и друг продукт за приложение вечер. Изборът на продукта за вечерно приложение за­виси от това дали имате активни пъпки, отворени или затворени комедони. При избора на терапев­тична схема за лече­ние на акне се вземат предвид и други фактори като тежестта, нали­чието на акне не само по кожата на лицето, но и по гърдите, гърба и др. След като приклю­чи курсът на лечение, задължително остава поддържащата грижа за дълъг период от време. Имайте предвид, че не трябва да се отказвате, защото видимият ефект настъпва бавно, а за да се запази и подобри ре­зултатът, е необходимо постоянство.

 

Чистене на акне със сода за готвене:

 

 

Ако страдате от проблемна кожа и имате акне – ТОВА Е ВАШЕТО РЕШЕНИЕ!

NOOO! Acne Задължителен продукт за всяка жена! Поръчайте тук:

NOOO! Acne – английски комплект срещу акне за моментално скриване на пъпките!!!

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *