Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как се прави детоксикация на организма?

Моето дете е на 8 го­дини и му е поставена диагнозата аутист. Посещава дневен център, но се чувства неспокойно и: все се страхува от нещо. Не спи следобед, а нощният му сън е накъсан и неспоко­ен. Непрекъснато се обръ­ща в леглото и скърца със зъби. Посъветваха ме да му направя детоксикация на организма, но с лепенки за крачетата. Дали ще има полза от това и какво точ­но представлява този вид очистване на организма?

Йовка Димова – Белослав

В сравнение с естествените вещества, които се трупат в организма, токсините са с по-висока плътност. През деня те се натрупват в долната част на тялото. След това се отлагат много по-далеч от жизнено­важните органи и в определени депа, например в стъпалата. В източната медицина е залегнало мнението, че стъпалата са отра­жение на състоянието на всички най-важни органи; Поради това пластирите се залепват вечер преди лягане, върху стъпалата на децата, където концентраци­ята на токсини е най-вероятна. Пластирите престояват на двете крачета през цялата нощ. Не болят, не дразнят и затова децата не им се мръщят. Знам, ще ме попитате какво е съдържанието на тази малка торбичка, зале­пена на пластира, за да върши толкова важна за организма работа? Торбичката съдържа бамбуков оцет, кипарисов оцет, турмалин, пелин, сибирски жен шен и жълта акация.

Пластирите за детоксикация са приготвени така, че да могат да се използват веднага. Съставката помага за стимулиране на кръвообра щението, улеснява лимфната секреция и елиминира токсините и отпадайте вещества от тялото, На сутринта може да се види с просто око, че пластирът е променил цвета си. Станал е тъмен, лепкав и неприятен при докосване. Това подсказва за качествен процес на изчистване на токсините еторганизма.Подобрява се общото здравословно състояние на детето, отразява се благотворно на нервната му система и на нощния сън – важен фактор за възстановяване на мозъчната дейност.

АПРОПО!

Имам лично впечатление от тази терапия. Широко я прилагам в моята практика като специалист и постигам отлични ре­зултати. Препоръчвам я на родителите, които имат деца с аномалии, а и като профилактично средство. Процедурата е напълно безвредна.

Детоксикация:

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Как се прави детоксикация на организма?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *