ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Какъв риск от усложнения крият бабините рецепти при дискова херния и радикулит?

Когато говорим за заболявания на перифер­ната нервна система, каквито в случая са радикулитът, плекситът, невритът, ганглионитът, дисковата херния и т.н., трябва да раз­глеждаме проблема като съвкупност от причини и фактори, довели до конкретното заболява­не. Тук влизат фамилна обремененост, придру­жаващи заболявания, рискови фактори, окол­на среда и двигателен режим.

Наблюдението и лечението се боди от тесни специалисти – не­вролог, ревматолог, кинезитерапевт, ор­топед, специалист по мануална терапия и физиопроцедури.

За уточняване на диагнозата се провеж­дат редица изследва­ния: рентгенография, скенер, ядрено-магнитен резонанс, електромиелография, сцинтиграфия на костите множество лабораторни тестове. Изключително важен е индивидуалният подход към всеки па­циент, изготвянето на програма за лечение и режим, съобразени с неговия начин на живот.

Самолечението и в част­ност използването на „бабини рецепти“ крие голям риск от допъл­нителни усложнения, рецидиви и задълбоча­ване на проблема. До­бри резултати дават: лечебната физкултура в домашни условия носенето на корсет, който да е направен по поръчка и предписание, ограни­чаването на напрежени­ето върху засегнатите участъци, както и избяг­ването на тежкия физи­чески труд. Необходимо е да се следи от лекар приемът на подходящи медикаменти в остра­та фаза и стриктното спазване на двигателен режим. Затова нашият съвет е да поставите всички тези въпроси на подходящ лекар и да изпълнявате неговите препоръки.

ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯТ МАГНИТЕН ПРОДУКТ ЗА ВАС, АКО СТРАДАТЕ ОТ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ОПОРНО-ДВИГАТЕЛНАТА СИСТЕМА

 

Профилна проекция на дискова херния на ниво L5-S1:

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *