ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

3 храни супер афродизиак, за които не сме предполагали

Че шоколадът е афродизиак, всички сме чували!

Оказва се, че голяма част от нас редовно консумират храни, които са мощни афродизиаци, без обаче да предполагат за това. За да хвърлим малко светлина по темата, предлагаме ви да се запознаете с тези 3 супер мощни афродизиака, които до този момент сме хапвали, без обаче да сме били наясно колко силно е тяхното въздействие върху тялото ни по отношение на сексуалното желание:

–          домати – доматите, според редица специалисти в областта на сексуалното здраве, са ябълките на любовта. Според тях, когато партньорът яде голям, добре узрял, цял и сочен домат, това действа изключително възбуждащо на другия от двамата участници в сексуалната двойка. Едновременно с това, доказано е, че този зеленчук и съдържащите се в него полезни вещества стимулират сексуалната активност като цяло;

–          авокадо – рядко консумираният у нас плод авокадото е не само естествен антибиотик,той е и мощен афродизиак, който действа на всички нива на сексуалната възбуда. Сърцевината на авокадото е толкова мека и деликатна, че предизвиква желание не само да я вкусиш от устните на партньора, но и да я прокараш нежно и внимателно върху тялото му;

–          айран – последната от трите храни, които възбуждат тялото за секс, но за които малцина са предполагали, че имат подобен ефект, е айранът. Млечната напитка се препоръчва обаче не за консумация, а за душ. Според експерти, обливането на тялото на партньора с айран е най-еротичното нещо, което може да ви се случи.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *