Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

За здравето на родителите ви: Грипът също е много опасен за тях!

Хората на възраст от 50 до 64 години имат вече едни или други хронични за­болявания, затова се отнасят към гру­пата с висок риск от усложнения и смъртност при грип. Именно при тази група хора се наблюдават сериозните ус­ложнения след грипа и често завършват със смърт.

Какво риску­ва възрастният човек?

При хората на 65 и повече години грипът може да предизвика такива усложнения като астма или застой на сърдечна недоста­тъчност.

Бактериалните инфекции като пневмонията например, както и бронхитът, синузи­тът и отитът могат да се развият и след „подобряване“ състоянието на възрастния човек.

Сред пациентите, страда­щи от сърдечносъдови и бело­дробни заболявания, смъртта от грипа или от неговите усложнения по време на епиде­мия може да достигне доста големи мащаби – 870 души на 100 000 население.

Препоръчват мед и прополис срещу грип и хепатит:

За здравето на родителите ви: всяко падане е рисково!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *